Eldre dame søker yngre menn gutt søker gutt

eldre dame søker yngre menn gutt søker gutt

På forsiden Er hiv-frykten blant MSM overdrevet? Utrolig så mye rart man kan skrive vidløftige artikler om. Har selv altid likt modne menn, og har gjennom årene lagt merke til at det finnes MANGE unge menn særlig i åra som liker menn mye eldre enn seg selv, ex.

Man kan spørre seg, hvordan kan det være? For man hører sjeldent om hetero-gutter som interesserer seg for for kvinner som er år eldre enn dem selv? Personlig synes jeg at folketallet av homofile menn over 50 er lav, pga AIDS epidemien som utryddet mange. Muligvis er det det høye skilsmissetal som gjør at gutter ikke får kontakt til far eller voksne menn, og søker dem når de selv blir voksne?

Kan det være kulturellt betinget? De er som regel kke alltid ute etter penger på en eller annen måte. I Europa har jeg nesten aldri møtt noen, særlig ikke i Norge. Kjenner mange på min alder som har samme opplevelse av dette. GS har flere grupper for "yngre vs eldre". Har sjekket en av gruppene som heter: Der er mannlige medlemmer mellom , og mellom Andre grupper har lignende forskjeller, med litt variasjon. De som bare "lar seg forfalle" får ikke oppleve så mye, eller nettopp erfare at "de unge er alle useriøse eller ute etter penger".

Men igjen, kjenner ingen som tenner på tenåringer, og det er kanskje det artikkelen handler om? Har vi ikke alle selv vært unge engang, og beundret, og sett opp til de eldre og ikke minst mistet "hodet" i lidenskapens hete? Likte selv eldre menn når jeg var yngre, og yngre menn når jeg ble eldre, og tror dette i bunn og grunn handler om søken etter seksuell bekreftelse, og så formidler man på denne måten seksuell bekreftelse videre.

Trenger ikke være noe negativt det, så lenge man kjenner sine egne grenser, og selvfølgelig er over seksuell lavalder. Dessuten så tror jeg at folk må lære av sine egne erfaringer på godt og vondt. Dette gjelder både gamle og unge, så lærer man gjerne noe "forhåpentligvis" til neste gang, hvis man opplever at man har gjort en feil, eller kommet opp i en presset situasjon.

Noe som kanskje har med det at de kanskje "skjemmes" over at de liker de eldre. Jeg vet av nå i dag flere her på GS som oppgir sin alderspreferanse som "Søker menn år" som kanskje er rundt min alder 20 , men i realiteten søker mye eldre menn. Jeg selv liker jo eldre menn. Jeg turte ikke å fortelle noen det i det hele tatt, før jeg bestemte meg å skrive status på Facebook om at jeg likte eldre menn. Jeg fortalte ikke engang de nærmeste om det.

Jeg syntes at det var best å fortelle om det med engang til alle så var jeg ferdig med det liksom. Jeg kunne ikke ha gjort noe bedre enn det. At det er en del unge som søker eldre og vice versa, for eksempel en røykpakke, snusboks eller alkohol. Jeg var der selv engang, men det jeg opplevde da jeg var der, var at de mest "desperate" mennene som var eldre som var å tilby dette som bytte for kos og sex.

Men dette var da de som kanskje ikke hadde de "beste" utseende, de som så litt "bedre" ut skjedde det aldri hos. Jeg var utrolig heldig som møtte alltid den personen jeg pratet med. Hun fikk høre av meg hvor jævlig ekkel hun er Èn ting om han var singel kanskje.. Jeg tok som sagt kontakt på FB, og gjorde det helt klart fra første stund at jeg kun var ute etter uforpliktende sex. Vi møttes i nærheten av meg - fordi han bor i kollektiv, da blir det litt kleint å skulle møte på noen andre..

Da vi møttes, sto vi litt sånn tett inntil hverandre, og jeg spurte om han ville bli med hjem eller gå. Han ville bli med, og jeg nesten slang han ned i sofaern og satte meg overskrevs å ham - så klina vi litt, og var i gang: Det eneste du burde være forberedt på er hvis han skulle takke nei, hvordan det blir å møte han etterpå Jeg vil tro det er helt normalt. Litt mer unormalt å gjøre noe med det kanskje Men så lenge begge er single er det vel ikke noe mer enn bare litt rart.

Bare det er noe dere begge kan leve med i ettertid. Litt synd hvis dette skulle føre til at en fremtidig partner sliter med å stole på deg f. Er han 17 år eller? En 21 åring som ikke er tilbakestående bor da vel ikke fortsatt hjemme hos mammaen sin? DET hadde vært turn off det, ugh Jeg hadde en periode når jeg var at jeg hadde sex med yngre gutter.

Traff de via nett og på utesteder med yngre menn. Der det også var en del voksne damer. Det var stort sett gutter som var studenter. De bodde for seg selv eller sammen med en kompis.

Vi møttes hjemme oss de. Angrer litt da jeg er redd for å bli kjent igjen. Jeg tror nok det blir en snakkis blant guttene. PS - det er kun en veldig nær venninne av meg som vet at jeg har gjort dette og jeg er sikker på at ingen ville tro jeg var typen til å drive med slikt. Jeg er på din alder og tenner helt klart mest på gutter mellom år. Synd da, som jeg også fortalte ham, at dette overhodet ikke var en drøm for meg! Jeg foretrekker menn som er eldre enn meg selv: Ikke noe å kaste bort tid på, med andre ord?

Så bare takke høflig for evt komplimenter og avslå tilbud om dates? At unge menn på 22 år skulle være seriøst interessert i gamle damer på 33 høres veldig sært ut. Er nok heller at de ikke greier å sjekke jenter på sin egen alder, er desperate, og tar til takke med gamle damer. Men selvfølgelig ei dame på 33 år er mye gamlere enn en mann på 33 år. Hun kan ofte ikke lenger få barn, nærmer seg uproduktiv alder. Men menn feks kan få barn laaangt opp i åra. Damer i den alderen har også mer rynker enn menn på samme alder.

Kvinnehud taper seg veldig i årene. Menn får ikke cellulitter og strekkmerker naturligvis. Det er mangel på unge jenter fordi er sammen med menn som er 10 år eldre derfor tar de til takke med eldre kvinner.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Singelliv og dating Hva vil yngre menn med oss eldre damer? Sign in to follow this    Followers 2.

Hva vil yngre menn med oss eldre damer? AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted July 20, Share this post Link to post Share on other sites.

Whiskas   83

eldre dame søker yngre menn gutt søker gutt

: Eldre dame søker yngre menn gutt søker gutt

XNXX IRAN LENE ALEXANDRA ØIEN PORN 805
Eldre dame søker yngre menn gutt søker gutt 487
Eldre dame søker yngre menn gutt søker gutt Shemale club toppløse kjendiser

D Ja, jeg merker skrekken komme. Jeg er ikke 25 lengre vet du ;. Har du unge slektninger her inne? Hva dere andre velger bort er deres sak. Noe lausunger frister ikke. Man skal aldri glemme hvem man er. Jeg tror jeg nemlig ser for meg noe annet enn det som er denne hyllen. Og de som er single vil man ikke ha. Hvertfall det som skjedde da han kalte meg tykk. Hva trenger du da Draummen? Bridezilla fyren du skal gifte deg med synes vel du er den beste i verden, hvis ikke ville han vel ikke gifta seg?

Smaken er som baken vet du. Syns bare du skal akseptere at han syns det, selv om du kanskje ikke er enig med han. Han mener også at det ikke trenger å være slik at det alltid er den eldste som står i maktposisjonen i asymmetriske forhold. Sånn sett kan man jo spørre hvem som utnytter hvem. Men når alt kommer til alt så behøver det ikke handle om utnyttelse i det hele tatt, sier Follestad. Men i bunn og grunn klarer du ikke å ha en relasjon til noen hvis du synes de er en gammel gris.

Og du kan heller ikke tvinge den eldre til å like deg tilbake. Follestad sier at det kanskje ligger et ekstra ansvar hos den eldste når det kommer til å vurdere om tiltrekningen er ekte, eller uttrykk for noe som ikke er bra.

Men på den andre siden kan det være situasjoner hvor det er den unge som er mest i vater. Uansett handler dette om retten til å være seg selv, til å leve ut sin seksualitet slik man ønsker og til å være annerledes. Henrik Mortensen, som er ansvarlig for Helseutvalgets ungdomstjeneste YouChat , er også kjent med at en del yngre gutter og jenter søker forhold til eldre menn. Hans opplevelse er at det ofte er knyttet til ønske om å få penger eller noe materielt tilbake, en del etterspør også rusmidler.

Han anser ikke dette som uproblematisk, men mener likevel at man må respektere at en person over seksuell lavalder kan ha sex med hvem de vil. Mortensen forklarer at press kan komme i form av faktisk sexpress til at man trenger penger til å betjene en rusavhengighet. Dette tema er noe som bør snakkes mer om, både på skoler og hjemme, mener Mortensen.

Når unge sjekker opp eldre. Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Hvilken jobb har den forrige? Eller passer å jobbe som? Hvilket parti tror du forrige stemmer på? Fra 1 til Hvor mye er forrige din type?

Når unge gutter sjekker eldre menn Det er ikke uvanlig at også unge gutter sjekker eldre menn. Hanne Bernhardsen Nordvåg Tore Holte Follestad, assisterende daglig leder og sexologisk rådgiver ved Sex og samfunn, mener det er viktig å ikke stigmatisere de seksuelle valgene hver enkelt tar, selv om det innebærer store aldersforskjeller, men heller fremme trygghet og sikkerhet i relasjoner.

Follestad synes det er spennende at LLH nå har byttet navn til FRI, og håper de kommer til å jobbe med nettopp frihet framover. Henrik Mortensen i YouChat mener at man må respektere at alle over seksuell lavalder har rett til å ligge med hvem de vil, men likevel kan det være smart å spørre seg om det er snakk om et genuint ønske eller en eller annen form for press. På forsiden Er hiv-frykten blant MSM overdrevet? Utrolig så mye rart man kan skrive vidløftige artikler om. Har selv altid likt modne menn, og har gjennom årene lagt merke til at det finnes MANGE unge menn særlig i åra som liker menn mye eldre enn seg selv, ex.

Man kan spørre seg, hvordan kan det være? For man hører sjeldent om hetero-gutter som interesserer seg for for kvinner som er år eldre enn dem selv? Personlig synes jeg at folketallet av homofile menn over 50 er lav, pga AIDS epidemien som utryddet mange.

Muligvis er det det høye skilsmissetal som gjør at gutter ikke får kontakt til far eller voksne menn, og søker dem når de selv blir voksne? Kan det være kulturellt betinget? Virker som om trådstarter mener dette seriøst.. Skal han da bli møtt av gapskratt og ekle kommentarer? Synes du dette er morsomt? Finnes det ikke sider som match. Hvor gammel er du a Cowan? Obs, det ser jeg jo selv. Du er født i , altsa en tre-fire år yngre.

Er det gammelt for deg? Vi har da flust med disse backstage. De er jo single flesteparten av dem også. Løser vi to problemer på en gang. Slipper gnålet og Andre får løst sitt problem. Det er problemløsing i verdensklasse. Friundervisningen kan vel arrangere kurs for å gjøre guttevalper til menn og gode elskere. Det kan vi alle få glede av. Eller kanskje kursene bør arrangeres i privat regi. Yngre menn søker modne kvinner i langt større grad enn tidligere.

Er den moderne verden endelig blitt tilstrekkelig opplyst og klar for å akseptere par med aldersforskjell hvor hun er eldst? Forskningen mener at en moden dame og en yngre mann har atskillig mer å tilføre hverandre i et parforhold enn jevnaldrende. Det handler nemlig om personlighet og kompatibilitet uansett forhold og aldersforskjell. Det handler ikke bare om sex, men om å passe sammen som mennesker. Bygge et fundament ut av godt, sterkt og dypt vennskap.

Hvis du finner en person du har en unik kjemi med og denne personen er f. La oss se på situasjonen hvor kvinnen er eldre enn han. Det er gjerne omgivelsene som reagerer på denne aldersdifferansen, og som slenger med leppa. Sånt bunner i mangel på erfaring og innsikt, kan være sagt i humor, ubetenksomt, men kan være utrolig ødeleggende, særlig fordi menn i årsalderen hører mer på vennene sine enn å lytte til hjertet.

Likte selv eldre menn når jeg var yngre, og yngre menn når jeg ble eldre, og tror dette i bunn og grunn handler om søken etter seksuell bekreftelse, og så formidler man på denne måten seksuell bekreftelse videre. Det eneste du burde være forberedt på er hvis han skulle takke nei, hvordan det blir å møte norsk gay porno helene rask naken etterpå Å kalle det et forhold blir feil. Rett og slett ved å spille opp mot det faktum at hun er smigret av oppmerksomheten. Man kan spørre seg, hvordan kan det være? Dessuten er det vel ganske åpenbart at mange av de unge mest av alt søker en stabil farsfigur.

Eldre dame søker yngre menn gutt søker gutt -

Jeg tok som sagt kontakt på FB, og gjorde det helt klart fra første stund at jeg kun var ute etter uforpliktende sex. Kommentarer kan være giftige og ha en giftvirkende effekt. Follestad synes det er spennende at LLH nå har byttet navn til FRI, og håper de kommer til å jobbe med nettopp frihet framover.

0 responses on “Eldre dame søker yngre menn gutt søker gutt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *